باسلق رولی وتوپی

 

باسلق رولی وتوپی

نشاسته : یک لیوان
شکر: یک لیوان
گلاب :دوسوم لیوان
آب :دوسوم لیوان
کره یا روغن: دوقاشق غ
زعفرون یا رنگ خوراکی: به مقدارلازم

۱۴۱۴۱۸۰۷۵۱۱۱۱

طرز تهیه باسلق رولی وتوپی
همه ی موادو مخلوط و از صافی رد میکنیم تایکدست بشه.بعدرو حرارت متوسط مرتب هم میزنیم تا سفت سفت بشه.یکم که از
داغی افتاد دستمونو خیس میکنیم وبهش شکل میدیم و وسط یا روش از هر مغزی که دوس داشتیم میزاریم و توپودر نارگیل میغلتونیم.
مدل رولی:روی کیسه فریزر پودر نارگیل میریزیم و باسلقو روش پهن میکنیم (میتونین چندرنگ روی هم بزارین)بعد دوباره روش پودر نارگیل وبعدآروم به کمک کیسه رولش میکنیم  و نیم ساعت تو یخچال که موندباچاقوی خیس برش میدیم. مدل طبقه ای:مثل مدل رولی عمل میکنیم
ولی دیگه رول نمیشه.چندرنگ روی هم و بعد تو یخچال و بعد برش.
نکته۱:میتونین اول بین دوتا کیسه باسلقو
پهن کنین و بعد انتقالش بدین رو پودر
نارگیل .اینجوری بهتر و تمیزتر میشه
نکته ۲:برای  رولی باسلق نازکتر از طبقه ای
باید باشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − هفت =