طرز تهیه کیک سیب دارچین

طرز تهیه کیک سیب دارچین

موادلازم
آرد: ۲/۵ پیمانه
شکر :یک پیمانه
شیر :۱/۲ پیمانه
تخم مرغ :۳عدد
بکینگ پودر: ۲ ق چ
کره: ۷۰ گرم
روغن مایع: ۵۰ گرم
وانیل: کمی
سیب و دارچین و پودر شکر: به مقدار لازم

photo_2016-09-27_20-11-37
طرزتهیه
ابتدا شکر و روغن و کره رو خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد دونه دونه تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و هردونه رو‌خوب هم میزنیم آرد و بکینگ رو الک کرده و در دو مرحله با شیر به مواد اضافه می کنیم
وقتی مواد یکدست شد نصف مواد رو‌کف قالب ریخته روش سیب پوست گرفته و ورقه شده می چینیم و‌روش کمی پودر قند و دارچین می پاشیم و‌دوباره مواد می ریزیم داخل فر از قبل گرم شده ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه می گذاریم
.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × سه =