چگونه کیک شکلاتی کافی شاپی درست کنیم؟

مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی کافی شاپی:

 آرد ۱ و ۱/۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه سرخالی
پودر کاکائو رنگ تیره ۱/۳ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
 شیر۱/۲ پیمانه
 روغن مایع۱/۲ پیمانه
 بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
 وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس

 

طرز تهیه کیک شکلاتی کافی شاپی:

ابتدا مواد خشک را مخلوط کنید و سه بار الک کنید. تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با دور تند همزن هم بزنید تا کرمی و حجیم شود. سپس شیر و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید و دورانی هم بزنید تا مواد یکدست شود. بیش از حد هم نزنید چون بعدا باعث می شود بافت کیک سنگین و خمیری شود. قالب کیک را با روغن جدا کننده چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را طبقه وسط فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۰ دقیقه قرار بدهید. ۱۰ دقیقه بعد از پخت کیک را از قالب خارج کنید و روی توری سیمی قرار بدهید. تا خنک شود.

 

مواد لازم برای گاناش :

 خامه صبحانه یا خامه قنادی ۵۰ گرم
 شکلات تخته ای (ترجیحا تلخ) ۵۰ گرم

 

طرز تهیه گاناش:

خامه و شکلات را داخل کاسه روی قرار بدهید تا گرم شود بعد هم بزنید تا کاملا یکدست شود به این ترتیب گاناش آماده است. گاناش را روی کیک بریزید و به دلخواه روی کیک را تزیین کنید.

 

۵۰ گرم روغن مایع و ۵۰ گرم آرد را داخل کاسه بریزید و با همزن هم بزنید تا کاملا یکدست شود. در شیشه در دار بریزید و برای چرب کردن قالب از آن استفاده کنید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 + شش =